2020 TAKI TRENDLERİ

01-04-2020 16:53
2020 TAKI TRENDLERİ
2020 Takı Trendleri

Takıların çok ilginç bir etkisi var! Kıyafetinizi anında bambaşka bir havaya büründürebilen küpeler, kolyeler, bileklikler veya yüzükler en sevdiğimiz aksesuarlar arasında.
Stilinizi tamamlamak için ayrıntıları sevin. Çok yönlülüğümüz ve doğamız gereği benzersiz oluşu seviyoruz. Yoğun hayatımızda, bir günde bir çok şey alabiliriz. Özenle elde tamamlanmış mücevherlerimiz de çok yönlüdür. Onlar da pek çok şey olabilir. Nasıl hissettiğimizin göstergesi, başarılarınızın veya tutumlarımızın bir simgesi, umutlarımızın ve rüyalarımızın küçük fotoğrafları. Kendinizin bir resmini çizmek için mücevherleri takın.
"Pırlantalar, bir kadının en yakın arkadaşıdır!” diyen Marilyn Monroe’ya ek olarak incilerin, kristallerin, boncukların ve geri kalan tüm takıların en yakın arkadaşlarımız olduğunu söylemek istiyoruz. 2020’de takılar da giyim ve aksesuar trendlerinin peşinden gidiyor ve modern ile retro tarzları karıştırarak eşi benzeri olmayan şekillere bürünüyor.
 
Kişisel stilimize göre seçtiğimiz takılar bize özel olsa da takı trendlerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Önümüzdeki aylarda her yerde farklı stillerde göreceğimiz takıları aşağıda görebilirsiniz. 
Kendinizi güzel bir ayrıntı ile ifade edin.

KALIN ZİNCİRLER
Trend döngüsüne bakarsak, zincirler sıklıkla karşımıza çıkıyor. Özellikle kalın ve oversized zincirlerin ön plana çıkıyor. Kolyelerde, küpelerde, yüzüklerde ve bilekliklerde deneyebileceğiniz bu takıları kendi stilinizle eşleştirin. Gold ve Rose/Pembe altın tonlarında gördüğümüz kalın zincirler yılın en trend takıları arasında. Lüks ve şık bir tarzda sıkı zincirli kolyelerinizi trikolarla kombinleyebilirsiniz. 

YENİ NESİL HALKALAR
Altın halka küpeler belki de mücevher kutumuzun en vazgeçilmez takılarından biri. Klasik halkalar 2020’de farklı formlara bürünüyor. Zincirler, çiçek işlemeleri ve çok daha fazlası. Klasikten uzaklaşan moda, halka küpelerimizi bile ilginç ve dikkat çekici formlara sokuyor. 

SEMBOLİK TAKILAR
Takı tercihlerinizde fark yaratmayı seviyorsanız bu trend tam size göre! Sürrealizmin etkisi altına giren takılar, eksantrik figürler ile karşımızda. Hayvan figürlü veya sembollü tasarımlar ile tüm gözler takılarınızda olacak!

MIX-MATCH YÜZÜKLER
Genelde kolye ve küpelerden bahsediyoruz ancak 2020’de yüzükler de bir o kadar spot ışıklar altında. Barış Manço’dan ilham aldığımız yeni yılda bir sürü farklı yüzük takıyoruz. Normalde birlikte kullanmayacağınız yüzükleri 2020’de bir araya getirerek tüm parmaklarınızı doldurmaktan çekinmeyin. Özellikle yaz aylarında plajlarda ve günlük hayatta renkli kıyafetlerle güzel bir uyum yakalıyor. Klipsli ya da parmak ölçünüze göre olanları tercih edebilirsiniz.

RENKLERİN DANSI
Zıt renklerin birlikteliğinden güç alamaya ne dersiniz? Kırmızı, turkuaz, lacivert, siyah ve beyazın en güzel tonları gündüzden geceye taşınan kombinlerin vazgeçilmezlerinden olacak.
 
Modern İnciler
Yeni nesil inci mücevherlerin son derece incelikli ve modern olduğunu söylemeliyiz. Tasarımlarda inciyi ham ve organik formu ile kullanılması, bu doğal güzelliğe bir saygı duruşu niteliğinde.

Gösterişli Gerdanlıklar
2020 İlkbahar/Yaz sezonunda heykelimsi gerdanlıklar, hem maksimalist hem de minimalist duyulara hitap edecek. Gösterişleri ile bakışları üzerinde toplarken zarafetleri ile hemen her gardırop parçası ile kombinlenebilecekler.

Nazar boncuğu
Takılarda kullanılan nazar boncuğu modası devam edecek. Hem şık durması hem de nazarı kovduğuna inanılmasından dolayı 2020 yılında da sıkça rastlayacağımız takılar olacak. Büyük ya da küçük, mavi ya da renkli fark etmeksizin nazar boncuğu detayı bulunan kolyeler, bileklikler ve yüzükler herkese hitap eder özelliktedir.

Uzun Küpeler
Hem gösterişli hem de uzun küpeler 2020 takı trendleri arasında yer alacak. Özellikle topuz ve at kuyruğu saçlarda çok hoş duran uzun küpe detayları yüzünüzü daha ince ve uzun gösterecektir. Klasik sallanan küpe modellerin yanı sıra taşlı ya da püsküllü küpeler de ön planda olacak. Gösterişli seçimleri de göreceğiz.

Geometrik Şekiller
Kullanılacak takılarda geometrik şekiller 2020 yılında trend olacak. Kolye, küpe ya da yüzük fark etmeksizin bu modelleri sıkça göreceğiniz. Bunun yanı sıra sevilen hayvanların figürleri de takılara taşınacak. Başta baykuş olmak üzere fil, maymun, akrep vs. daha pek çok çeşitte seçenekler bulmak mümkün.

Taşlı Yüzükler
Artık kullanılan yüzüklerde büyük taşlı olanlar daha çok ilgi görecek. Kristal taşlardan esinlenilen seçenekler olabileceği gibi abartıdan biraz uzak durmak isteyenler doğal taşlara yönelecek. Hangisi olursa olsun renkler ve taşların şekilleri ön plana çıkacak. Büyük ya da küçük seçimler ise tamamen zevke kalmış durumdadır.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.