ZİNCİR KOLYE MODASI?

04-04-2019 12:06
ZİNCİR KOLYE MODASI?
ZİNCİR KOLYE MODASI? 

Eğer günlük görünümünüze fazladan göz alıcılık kazandırmak istiyorsanız zincir kolyelerin bu sezon en iyi arkadaşınız olacağını söylemekte fayda var. Uzun ve ışıltılı elbiselerinizle de çok yakışacaklar. Özellikle zarif bir görünüm için üst üste takılmış zincşr kolyeler sizin için biçilmiş kaftan olacak.

İlla ki minimal düşünmek zorunda değilsiniz. Birbirinden iddialı ve kısmen büyük simgelere sahip kolyeleri üst üste takabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, eğer bu büyüklükte kolyeleri üst üste takıyorsanız hepsinin aynı tonda olması…

Vücut zincirlerini tekli kullanmak sizin için fazla sade bir seçenekse yine aynı tonlarda ince bir kolye takabilir, final parçası olarak da yine aynı metalden bir choker ile görünümünüzü taçlandırabilirsiniz.

Üst üste taktığınız kolyelerinizin her birinin ayrı boyda olması gerekmiyor. Aynı boydaki zincirleri de üst üste takabilirsiniz. Tabii ki tonlarının ve uçlarındaki materyallerin farklı olması şartıyla.

Yazın altın rengi zincirleri üst üste kullanıyorsanız, özellikle bronz tende beyaz kombinlerle kullanmanız görünümünüzü daha çekici hale getirecektir.

Zincirlerinizin en tepe noktasında metalik chokerlar kolye stilinizin tamalayacısı olucaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.