ÜST ÜSTE ve İDDİALI KULLANIN

04-04-2019 12:08
ÜST ÜSTE ve İDDİALI KULLANIN

BİRDEN ÇOK YÜZÜKLER TAKIN?

 

Birden çok yüzük takmanın ne kadar eğlenceli, değişken ve çabasızca bohem olduğunu daha önce deneyimlediyseniz bu sezon da kendinizi bu keyiften mahrum bırakmamanızı öneririz. Daha önceden bu tip kombinasyonları denemeyenler içinse altın kural; denge kuşkusuz. Parmaklarınızın dengeye dikkat ettiğiniz sürece harikulade görünmemeniz için hiçbir sebep yok.

 

Bohem temalı yüzükler dikkatleri üzerine çekiyor, özellikle de zarif zincir tasarımlarıyla birlikte kullanılan öne çıkan taş veya sembolleri bulunan iri ve inci yüzükler. Altın ve pırlantanın mühteşem renklerini karıştırın ve farklı yerlere takarak denemeler yapın.

 

Üst üste kullanmak bu sezon çok ön planda. Yüzükler söz konusu olduğunda dikey, yatay, orta parmak, serçe parmağı, nasıl isterseniz o şekilde kullanabilirsiniz. Sarı, rose/pembe ve beyaz altınları ile sezonun en havalı renklerinden bazılarını yansıtan göz alıcı taşlarımız arasından kombininizi yapın: turkuaz tonlar, pembe ve klasik siyah

 

 Hızlıca yükselin... Sade bantlarla, lades kemikleriyle zarif yeni zincir yüzüklerle başlayın. İddialı detaylara sahip iddialı yüzüklerle tamamlayın. Elleriniz parıltılı havai fişeklerle aydınlandıktan sonra sıra ayaklarınıza geliyor; lastik çizmeler, botlar, sandaletler ya da çıplak ayak! Tıpkı üst üste kullandığınız yüzükler gibi, tercih sizin.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.